Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Zomersluiting Interval

Zomersluiting Interval

02 juli 2011
Van zaterdag 02 juli 2011 tot en met zondag 07 augustus 2011
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Jeugdcentrum Interval (Papendrecht) is deze zomer dicht voor het publiek van 2 juli t/m 7 augustus. Het jeugdcentrum is in de zomer gesloten.

De jongerenwerkers organiseren in die periode wel diverse activiteiten op diverse andere locaties in Papendrecht. Zo is het jongerenwerk in deze periode regelmatig op donderdagavond op het Cruijffcourt aanwezig om kleine toernooitjes te houden.

Daarnaast staan er activiteiten gepland in en om het skatepark naast Interval en wordt er in het zwembad een voetvolleytoernooi georganiseerd (datum volgt nog). Opgeven voor dit toernooi kan al wel via s.vanreeuwijk@papendrecht.nl of c.nandoe@papendrecht.nl .

Info

Organisator:

Website:

Jeugdcentrum Interval

www.papendrecht.nl/interval
Deel dit bericht met je vrienden!