Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Will de Waard'
13feb 2012

Expositie Will de Waard

Van maandag 13 februari 2012 tot en met zaterdag 14 april 2012, van 10:00 tot 17:00 uur.

De schilderes Will de Waard uit het Rotterdamse IJsselmonde exposeert tot en met half april 2012 een aantal van schilderijen in het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard NVWA).

Op jeugdige leeftijd heeft ze het schilderen eigen gemaakt en op latere leeftijd heeft ze het schilderwerk voor jaren laten liggen en focuste zich meer op haar gezinsleven. Eind jaren ’80 begin jaren ’90 begon het toch weer te kriebelen. Ze kreeg les van een professionele Poolse kunst schilder Heer Leopold Paszek. Dat heeft geresulteerd in een aantal schilderijen waarvan hier in het (SNCA) van de Vogelwacht enkele zijn geëxposeerd. Zowel realistisch als surrealistisch zijn de meeste schilderijen in pastel en enkele in olieverf en aquarel gemaakt. De schilderijen zijn echter niet te koop.

Het SNCA is geopend op woensdagmiddag en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf 01-04 is het weer open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op maandag op afspraak. Zie ook de website.

Contactinformatie:
Locatie: Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Organisator: Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Website:www.nvwa.nl


Deel dit bericht met je vrienden!