zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Themamiddag: Ouder worden komt met gebreken

Themamiddag: Ouder worden komt met gebreken

01 maart 2012
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag organiseert Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht i.s.m. Rivas een interactieve themamiddag “Ouder worden komt met gebreken” maar gelukkig is er voor vele ongemakken een handige oplossing of hulpmiddel. Deze unieke themamiddag omvat de vier de disciplines waarmee we in het dagelijks leven altijd wel een keer te maken krijgen.

De middag begint met informatie van de fysiotherapeut en ergotherapeut met aansluitend een valrisico test. Tevens kunt u dan ook de verschillende hulpmiddelen bekijken en testen. Daarna komen de logopedist en diëtiste aan het woord die willen kijken naar het slikken en welke aanvulling er zijn op het gebied van voeding.

Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De deelname is kosteloos maar vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!