zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Proeflessen  majorette/twirl

Proeflessen majorette/twirl

12 maart 2012
Van maandag 12 maart 2012 tot en met maandag 16 april 2012
Van 16:00 uur tot en met 17:00 uur

Kies voor Hart en Sport is een sport kennismakingsprogramma voor kinderen van groep (6) 7 en 8 van de basisschool. Het maakt de kinderen ervan bewust dat er altijd een sport is die bij ze past. Dat leren ze tijdens speciale lessen op school, maar er is ook een stuk praktijk. Dit door kennis te maken met een grote verscheidenheid aan sporten en andere manieren om gezond te bewegen.

Starlight Papendrecht heeft zich ook aangemeld bij Hart en Sport en wij geven vijf keer proeflessen majorette/twirl voor iedereen die het leren wil. Deze worden gegeven op maandagmiddag 12, 19, 26 maart, 2 en 16 april. Aanmelden kan via email.

Deel dit bericht met je vrienden!