zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Lezing Fascinatie en genot: hedendaagse kunst

Lezing Fascinatie en genot: hedendaagse kunst

13 maart 2012
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Hedendaagse kunst begrijpen is soms lastig: de meesten van ons genieten meer van een mooi geschilderde Vermeer dan van 'dat hedendaagse gepruts'. Toch is er bij het bekijken, beleven en overdenken van niet-traditioneel werk onverwachts veel boeiends, met humor en reflectie te ontdekken. In deze lezing proberen we de artistieke vorm, de 'taal' van hedendaagse kunst te doorgronden, zodat we de thema?s en de boodschappen begrijpen die eigentijdse kunstenaars tonen in hun schilderwerk, installaties, fotografie en mode. De besproken kunstenaars staan regelmatig in de schijnwerpers tijdens grote exposities in Nederland en het buitenland.

Docent: dhr. Lok Chan
CursusPrijs: € 17,50

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!