zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Het Groot Alblasserwaard Dictee

30 maart 2012
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Weleens op televisie gekeken naar het Nationaal Dictee? Onze regio krijgt nu haar eigen dictee. Vandaag vindt namelijk Het Groot Alblasserwaard Dictee plaats. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen, individueel of in teamverband. De opbrengsten van deze avond gaan naar twee goede doelen: een kindertehuis in India (Stichting Child Care India) en een waterproject in Ghana. Het dictee wordt georganiseerd door Rotary Club Kinderdijk en Rotary Club Papendrecht.

Hoe kun je meedoen?
Individuele deelnemers betalen € 50,00 inschrijfgeld. Je kan dit bedrag ineens betalen of laten sponsoren of zelfs opvoeren door je te laten sponsoren met een bedrag per goed geschreven woord. Als team van een bedrijf, onderneming, vereniging, club etc.: voor een vast bedrag van € 250, - inschrijven. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Het dictee zal worden voorgelezen door de burgemeester van Alblasserdam en Papendrecht.

Interesse?
Meld je aan via de website of stuur een mailtje onder vermelding van Het Groot Alblasserwaard Dictee en je ontvangt een inschrijfformulier, het reglement en eventueel een sponsorlijst. En vergeet niet, veel fouten maken mag! Zelfs onze politici, schrijvers en andere prominenten bakken er immers meestal niet al te veel van. Prijzen zijn er voor de beste individuele deelnemer en voor het beste team!

Deel dit bericht met je vrienden!