Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert The Celtic Tenors'
12apr 2012

Concert The Celtic Tenors

Donderdag 12 april 2012 vanaf 20:15 uur.

Tien jaar alweer trekken The Celtic Tenors volle zalen, niet alleen in Ierland en de Verenigde Staten, ook op het Europese continent. Hun optreden in het Concertgebouw in Amsterdam in augustus 2007 was een doorslaand succes. 'Ongecompliceerd, zonder opsmuk, prachtig gezongen. Fascinerend,' aldus de recensies. De speciale 10 Years Celebration Tour 2012 van The Celtic Tenors belooft een al even bijzonder evenement te worden.

Telkens weer blijkt het een perfect concept. Prachtige, klassiek geschoolde stemmen die een avond verzorgen met een mix van klassieke aria's en populaire ballads. Het recept is bekend. Maar The Celtic Tenors geven er een heel eigen draai aan. James Nelson, Matthew Gilsenan en Daryl Simpson maken er een ontspannen, intieme avond van, betrekken het publiek bij hun optreden, vullen de zaal met hun charme en schakelen moeiteloos van verfrissende droge humor naar indrukwekkende vocale prestaties, die het publiek meeslepen en in vervoering brengen. ‘We zingen altijd met hart en ziel,’ aldus Nelson – of het nu op internationale festivals is of in een kleine zaal, begeleid door een compleet symfonieorkest of door een kleine live band.

The Celtic Tenors hebben een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hun albums worden gekocht door miljoenen fans over de hele wereld. Ze wonnen in Duitsland de Echo Award voor Muziek zonder Grenzen – precies wat ze willen bereiken. ‘Wereldklasse,’ aldus het oordeel van de pers.

Kaarten van 23,- euro pst. zijn te bestellen via de website.

Contactinformatie:
Locatie: Theater de Willem aan de van der Palmstraat
Telefoonnummer: 615 82 26
Website:http://www.theaterdewillem.nl


Deel dit bericht met je vrienden!