Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start Cursus Loopbaannavigator'
12apr 2012

Start Cursus Loopbaannavigator

Donderdag 12 april 2012 vanaf 19:00 uur.

Speciaal voor wie van plan is om van baan te veranderen of op zoek is naar een nieuwe uitdaging organiseert Volksuniversiteit Papendrecht dit voorjaar de cursus loopbaannavigator. Doordat mensen zich in de loop der jaren ontwikkelen, nieuwe ervaringen opdoen  en verschillende levensfasen doormaken kan de behoefte ontstaan  om een nieuwe weg in te slaan.


Om aan de particuliere behoefte te voldoen hebben loopbaanadviseurs Esther Stehouwer en Grada Vink de cursus loopbaannavigator ontwikkeld. Tijdens deze cursus oriënteert men zich op een loopbaanverandering die past bij de
 
levensvisie. In 6 bijeenkomsten van 3 uur wordt aandacht besteed aan de passies, verlangens, drijfveren, kwaliteiten en vaardigheden van de cursisten. Ook worden de belemmeringen en uitdagingen besproken die men tegenkomt in het zoeken naar een andere baan. Men krijgt gedurende de cursus een helder beeld van de ideale werksituatie en inzicht in de stappen die men zou kunnen nemen om deze te realiseren. Tijdens de lessen worden verschillende interactieve werkvormen gebruikt.
 
De cursus start vanavond en kost  € 105,-. Meer informatie over de trainers vind u op www.stehouwervink.nl. U kunt zich inschrijven via de website of telefonisch.
Contactinformatie:
Locatie: Vondellaan 158
Organisator: Volksuniversiteit Papendrecht
Telefoonnummer: 615 47 64
Email:info@vupapendrecht.nl
Website:http://www.vupapendrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!