Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café'
26apr 2012

Alzheimer Café

Donderdag 26 april 2012, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Vandaag is Dorenda Zonnevijlle te gast in het Alzheimer Café Papendrecht. Dorenda is geriatrie verpleegkundige bij het GOAC.

Heeft u vragen of wilt u advies over geheugen en dementie? Of wilt u meer weten over stemmingswisselingen, gedrag- en/ of lichamelijke problemen? Daarvoor kunt u terecht bij het Geriatrisch Onderzoek en Adviescentrum (GOAC) van Rivas. De medewerkers geven na diverse onderzoeken u zoveel mogelijk duidelijkheid over wat er aan de hand is.

De onderzoeken en het advies van het GOAC zijn erop gericht om uw gezondheid te optimaliseren, zodat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Op deze manier wordt ook de mantelzorger ondersteund.

Behalve de interessante inleiding is er tijdens de bijeenkomst ook een echte informatietafel aanwezig met foldermateriaal van Alzheimer Nederland over o.a. de verschillende vormen van dementie en over het omgaan met dementie.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht. De zaal is open om 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig, en de toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6
Organisator: Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht
Telefoonnummer: 615 47 41


Deel dit bericht met je vrienden!