maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Themabijeenkomst over veiligheid

Themabijeenkomst over veiligheid

03 mei 2012
Van 14:00 uur tot en met 15:45 uur

Rivas Zorggroep organiseert een themabijeenkomst over veiligheid. Deze middag staat in het kader van veiligheid in en rond het huis voor 55-plussers. De bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) en politie Zuid-Holland Zuid.

Toegang tot de bijeenkomst is gratis. Veiligheid
Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en leven. ‘Als ik bij de mensen thuis kom, merk ik dat veel van hen zich niet altijd veilig voelen. Ze hebben behoefte aan informatie om veilig zelfstandig te kunnen wonen’, zegt Marjon de Jong, zorgregisseur bij Rivas. ‘Tijdens de bijeenkomst krijgen de bezoekers deze informatie en tips.’

Programma
Tijdens deze middag geeft wijkagente Thérèse van Eijk een presentatie met praktische veiligheidstips voor in en rond het huis. Daarnaast geeft Marjon de Jong ook informatie over thuiszorg. Ze laat zien welke middelen en diensten er bij Rivas beschikbaar zijn om zelfstandig thuis te blijven wonen.

Informatie
Aanmelden voor deze middag is niet nodig, bezoekers kunnen gewoon binnenlopen. Voor meer informatie over de bijeenkomst en over andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn (lokaal tarief) of de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rivas

in het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

0900-8440

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!