zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Fotowandeling

Fotowandeling

12 mei 2012
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een fotowandeling in Delft. Tijdens deze praktijkdag “fotografie” wandelt men met de docent door het mooie, historische Delft. Gedurende deze wandeling worden allerlei tips en aanwijzingen gegeven om op de juiste manier de bezienswaardigheden van Delft, of delen daarvan, te ontdekken en vast te leggen met de camera.

Ter plekke wordt geoefend waar men het beste kan gaan staan en hoe de belichting wordt gemeten aan de hand van de juiste programmakeuze op de camera. Maar ook spot- en deelmeting, witbalans en andere cameratechnische onderdelen kunnen aan de orde komen. Tevens worden scherptediepte, panoramafoto’s, compositie en beelduitsnede behandeld. de cursisten kunnen op deze dag aangeven wat zij, als fotograaf, willen leren of bespreken.

Deze cursusdag kost € 40,-. De kosten voor vervoer, parkeren, koffie, lunch en entreegelden zijn voor eigen rekening. U kunt zich inschrijven via de website of telefonisch.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!