maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Workshop Moederdagtaart decoreren

Workshop Moederdagtaart decoreren

12 mei 2012
Van 09:30 uur tot en met 12:30 uur

Op de zaterdag voor Moederdag organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een moeder-kindworkshop. Moeder maakt een basistaart en het kind maakt een boltaartje. De taarten gevuld en afgesmeerd om ze vervolgens te bekleden met fondant of marsepein. Hierna worden de taarten naar eigen smaak gedecoreerd met bloemen,hartjes, linten, letters, cijfers enz. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van impressiematten, molds en uitstekers.

Aan het einde van de ochtend neemt iedereen zijn/haar eigen creatie in een taartdoos mee naar huis. Deze prachtige taarten kunnen enkele dagen bewaard worden, zowel in als buiten de koelkast en kunnen tevens nog tot 3 maanden ingevroren worden.

De workshop kost € 45,- voor 2 personen inclusief de ingrediënten voor 2 taarten. U kunt zich inschrijven via de website of telefonisch.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!