zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Vogelexpositie Leen den Ouden

Vogelexpositie Leen den Ouden

14 mei 2012
Van maandag 14 mei 2012 tot en met zaterdag 30 juni 2012


In de maanden mei en juni exposeert Leen den Ouden met schilderijen in het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de NVWA. Al in z'n jeugd werd op school z'n aandacht gevestigd op het werken met pastelkrijt. Leen den Ouden won tijdens een tekenwedstrijd in de 3e en 4e klas van het voortgezet onderwijs de eerste prijs. Daarna werd het pastelwerk weer opgepakt. Door de drukke werkzaamheden en het werk in de Natuur en Vogelwacht De Alblasserwaard moest het pastelwerk wachten tot na zijn pensioen.

Voor deze expositie heeft hij zich toegelegd op vooral Nederlandse vogels. De uitzondering is een pastelwerk van een ree, want die komen gelukkig in het Alblasserbos nog voor.

In de afgelopen 8 jaar werd hij hierbij op professionele wijze gecoacht door tekenonderwijzeres en kunstenares Elly Snoeren, waaraan hij veel dank verschuldigd is.

Wij hopen dat de expositie een steentje bijdraagt aan de beleving van het dit jaar uitgebreide Streeknatuurcentrum Alblasserwaard. Nadere informatie: Leen den Ouden.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Leen den Ouden

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

615 32 80

ouden.l@chello.nl www.nvwa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!