zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Info-avond Excelsior

Info-avond Excelsior

29 mei 2012
Van 19:00 uur tot en met 20:00 uur

Er liggen allerlei muziekinstrumenten klaar bij Excelsior Papendrecht, en Excelsior opent haar deuren voor informatie over de vereniging en de verschillende instrumenten die in een fanfare-orkest gebruikt worden.

Vanaf 19.00 uur is er gelegenheid om kennis te maken met de instrumenten van het fanfare-orkest en er zijn diverse leden aanwezig voor het geven van informatie over de vereniging en het bespelen van de verschillende instrumenten. Naast de saxofoons spelen vooral de ‘koper blaasinstrumenten’ zoals de trompet, bugel, trombone en hoorn een heel belangrijke rol in een fanfare. Deze instrumenten zullen dan ook beschikbaar zijn om uit te proberen.

Vanaf 19.30 uur gunt Excelsior de bezoekers een kijkje achter de schermen van het ‘Klein Orkest’. Dit opleidingsorkest bestaat uit vele enthousiaste leerlingen, ondersteund door enkele gevorderde muzikanten. Het ‘Klein Orkest’ zal speciaal voor deze gelegenheid o.a. de ‘Ambulance Boogie’ spelen, dat vooral voor de leerlingen en jeugd een zeer aansprekend muziekstuk is. In september as. zullen de AMV-lessen (Algemene Muzikale Vorming) weer van start gaan. Tijdens de informatie-avond kan alvast ingeschreven worden voor deze gratis muzieklessen.

De informatie-avond zal plaatsvinden in het verenigingsgebouw van Excelsior. Opgeven of informatie opvragen kan via email.

Meer informatie over Excelsior is te vinden op de website en te allen tijde op te vragen via mail.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

MV Excelsior

in het verenigingsgebouw van Excelsior, Rembrandtlaan 206

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!