dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

De Rietveld Bouw estafette marathon

02 juni 2012
Van zaterdag 02 juni 2012 tot en met zaterdag 02 juni 2012
Van 11:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag organiseert AV Passaat voor de eerste keer de Rietveld Bouw estafette marathon. Hiermee wordt de traditionele (23e keer) eindafsluiting van het voorseizoen uitgebreid met de deelname van bedrijventeams.

We organiseren een estafette marathon waarbij als vanouds de gezelligheid voorop staat. Vandaar dat de dag wordt afgesloten met de haast traditionele BBQ. Wij bieden iedereen de mogelijkheid om op een sportieve en/of competitieve manier een prestatie neer te zetten. De teams leggen een parcours van 2,6 km rond de atletiekbaan af, waarbij zij elkaar aflossen op de atletiekbaan van AV Passaat.

Teams bestaan uit gemiddeld 4 lopers (2 lopers voor halve marathon). Zowel recreanten, wedstrijdlopers als bedrijventeams kunnen zich inschrijven. Daarnaast zijn supporters natuurlijk van harte welkom. De kosten bedragen €15 per persoon inclusief de afsluitende BBQ (exclusief consumpties). Voor bedrijventeams is een arrangement beschikbaar.

Tot één uur voor de start kan men zich nog inschrijven. Er is volop parkeer-, kleed- en doucheruimte.
Voor meer informatie zie de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

AV Passaat

AV Passaat, Sportpark Oostpolder, Andoornlaan 38

www.avpassaat.nl/EM
Deel dit bericht met je vrienden!