dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Uitreiking gedichtenwedstrijd

06 juni 2012
Van woensdag 06 juni 2012 tot en met woensdag 06 juni 2012
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Voor de achtste keer organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht de gedichtenwedstrijd. Er is, in tegenstelling tot voorgaande jaren, slechts één categorie: 16 jaar en ouder. Het thema is, vergelijkbaar met het thema van de boekenweek, ‘vriendschap’. Er is een eerste, tweede en derde prijs te behalen, respectievelijk een irisbon van 40, 30 en 20 euro. De gedichten dienen uiterlijk woensdag 9 mei in het bezit te zijn van Frans Spaanstra. Ze kunnen per e-mail of per post (Larikshof 3, 3355 RD Papendrecht) worden toegestuurd.

Zoals gebruikelijk vindt de prijsuitreiking plaats in Bibliotheek Papendrecht, vanaf 19.30 uur is de bibliotheek open. De sectie Letteren hoopt dat het enthousiasme voor de gedichtenwedstrijd weer net zo groot zal zijn als de voorgaande jaren.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Frans Spaanstra

in Bibliotheek Papendrecht aan de Markt

spaanstra@telfort.nl
Deel dit bericht met je vrienden!