dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Open Wine Drechtsteden

07 juni 2012
Van donderdag 07 juni 2012 tot en met donderdag 07 juni 2012
Van 17:00 uur tot en met 21:00 uur

Soms is netwerken tijdens werktijden geen mogelijkheid. Of bieden de huidige netwerkgelegenheden niet de gehoopte of verwachte mogelijkheden. Daarom is Open Wine Drechtsteden opgericht. Ondernemers en professionele freelancers uit de Drechtsteden kunnen hier na werktijd efficiënt netwerken. Onder het genot van een lekker glas wijn (of fris voor de BOB!) komt zakelijk Drechtsteden bij elkaar. Vergroot uw netwerk tijdens de Open Wine Drechtsteden: voor ondernemers, door ondernemers.

U bent van harte welkom om te netwerken, bij te praten en zaken te doen. De locatie is het geheel gerenoveerde Apollo Hotel, dat recentelijk de nieuwe deuren weer heeft geopend voor haar gasten. De entree is gratis, de drankjes betaalt u zelf.

De netwerkbijeenkomsten van Open Wine vinden eens per drie maanden op een donderdagavond plaats. Voor iedere bijeenkomst zoeken we weer een aparte, nieuwe of sfeervolle locatie in de Drechtsteden. Tijdens de netwerkavond krijgt een lokale ondernemer het podium voor een korte workshop. De workshops selecteren we zorgvuldig en zijn in ieder geval een meerwaarde voor de avond.

Info

Organisator:

Adres:

Open Wine

Apollo Hotel aan de Lange Tiendweg

Deel dit bericht met je vrienden!