dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Schoolconcert Excelsior

12 juni 2012
Van dinsdag 12 juni 2012 tot en met dinsdag 12 juni 2012
Van 19:00 uur tot en met 20:00 uur

Vandaag verzorgt muziekvereniging Excelsior Papendrecht een concert voor alle leerlingen van het basisonderwijs in Papendrecht, bij de Prins Constantijnschool in de Molenwijk.

Het Klein Orkest en de Slagwerkgroep van Excelsior hebben het repertoire op de leeftijd van de leerlingen afgestemd en zullen een afwisselend programma bieden waarin vele stijlen en instrumenten de revue passeren, zowel blaasinstrumenten als slaginstrumenten. Er zullen solo’s te horen zijn van jeugdige muzikanten op bugel, trompet, trombone, slagwerk en de populaire boomwhackers en o.a. Pippi Langkous, Bongo Dancing, Boomwhackers Fiesta en Ambulance Boogie zijn te beluisteren.
Leerlingen met interesse voor muziek kunnen vanaf september bij Excelsior AMV-lessen volgen (Algemene Muzikale Vorming). Deze lessen worden gratis door Excelsior aangeboden en vinden plaats in het verenigingsgebouw op donderdagavond. Tijdens deze lessen kunnen de leerlingen ook kennismaken met de instrumenten die bij Excelsior bespeeld worden en bij interesse lid worden en doorstromen naar de professionele muzikale opleiding van Excelsior.
 
Voordat het zover is, kan er ontspannen en geheel vrijblijvend geluisterd worden naar de slagwerkgroep en het Klein Orkest van Excelsior. Ook volwassenen zijn van harte welkom. Het concert is gratis toegankelijk.
 
Meer informatie over Excelsior is te vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Prins Constantijnschool, Walmolen 2

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!