dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

De Nationale Straatspeeldag

13 juni 2012
Van woensdag 13 juni 2012 tot en met woensdag 13 juni 2012
Van 12:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag tijdens de Nationale Straatspeeldag staat de Hendrik Breitnerstraat van 12:00 tot 16:00 uur weer bol van de activiteiten voor alle kinderen uit Papendrecht. Samen met een groep vrijwilligers zijn Sjaak en Chantal maanden bezig geweest met het zoeken van sponsoren, en het organiseren van hun kinderstraatspeeldag voor de jeugd in Papendrecht.

Ieder jaar komen er ongeveer 700 kinderen naar hét kinderevenement van Papendrecht toe. Opvallend is dat de laatste jaren ook steeds meer kinderen uit omliggende gemeentes zoals Dordrecht en Sliedrecht naar de Hendrik Breitnerstraat toe komen voor een middag speelplezier.

Uiteraard zijn niet alleen de kinderen welkom ook de ouders, opa’s en oma’s, voor hen staat er op één van de terrassen een gratis kopje koffie of thee klaar. Ook dit jaar krijgen alle kinderen bij de ingang een strippenkaart waarmee ze gratis eten en drinken kunnen halen bij de verschillende stands en uiteraard is het gebruikt van alle attracties ook gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Sjaak Troost en Chantal de Koning

de Hendrik Breitnerstraat

Deel dit bericht met je vrienden!