dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Rommelmarkt De Zonnebloem

16 juni 2012
Van zaterdag 16 juni 2012 tot en met zaterdag 16 juni 2012
Van 10:00 uur tot en met 13:00 uur

Vandaag is er weer een grote rommelmarkt bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. U kunt snuffelen tussen de vele leuke spullen die er te koop zijn. Van speelgoed tot servies, en van boeken tot elektrische apparatuur.

U vindt speeltuinverenging De Zonnebloem achter de Sterflat. Mocht u nog spullen voor de rommelmarkt hebben dan kunt u deze tijdens de openingstijden van de speeltuin afgeven. Indien nodig kunnen wij het ook bij u thuis ophalen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Mirjam de Winter.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Mirjam de Winter

Speeltuinverenging De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat

615 45 74

Deel dit bericht met je vrienden!