dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Vijverpark Festival

30 juni 2012
Van zaterdag 30 juni 2012 tot en met zaterdag 30 juni 2012
Van 13:30 uur tot en met 22:30 uur

Vandaag wordt de 3e editie van het Vijverpark Festival gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Hollandse muziek’. Het is een sfeervol muzikaal familiefeest vol sport en spel voor alle inwoners uit de gemeente Papendrecht.

Vorig jaar trok ruim 2.000 bezoekers. Er waren vooral voor kinderen ondermeer roeiboot races, sjoelwedstrijden, een zeskamp, een rad van fortuin, een talentenjacht, muzikale optredens, allerhande workshops en massages.

Grote zitzakken onder grote kastanjebomen en fleeceplaids zorgden in het park voor een gezellige lounge sfeer. Het festival wordt afgesloten met een uitgebreid muzikaal programma.

Deel dit bericht met je vrienden!