Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Met Museum Plus Bus naar het Valkhof

Met Museum Plus Bus naar het Valkhof

05 juli 2012
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

De Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die graag nog eens naar het museum toe zouden willen, maar die hierbij vanwege hun leeftijd of conditie wat hulp kunnen gebruiken. De Museum Plus Bus biedt het vervoer en verzorgt het hele arrangement financieel ondersteund door de BankGiro Loterij. SWOP helpt hierbij en nodigt u uit om mee te gaan.

We brengen vandaag een bezoek aan het Valkhof in Nijmegen. De gezellige culturele dagtrip begint om 09.00 uur en eindigt om circa 17.00 uur in Papendrecht. Dit dagarrangement wordt u geheel kosteloos aangeboden (de lunch is niet inbegrepen). U kunt zich tot 17 juni aanmelden bij de SWOP. De plaatsen in de bus worden vergeven op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!