donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Missie Oost toernooi

24 augustus 2012
Van 18:45 uur tot en met 00:00 uur

Zin in een sportief potje voetbal in als afsluiting van de zomervakantie? Alle jongeren in de leeftijdsgroep van 11 t/m 22 jaar zijn hartelijk welkom op het voetbaltoernooi dat op vrijdagavond 24 augustus in het Vijverpark bij de Sterflat in Papendrecht georganiseerd wordt. Het voetbaltoernooi begint 18.45 uur.
 
Dit toernooi is al een aantal keer eerder georganiseerd en het bleek steeds een groot succes te zijn: veel jongeren, sportief spel en een goede sfeer zowel op als buiten het veld. Het geheel wordt opnieuw georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren van ‘Missie Oost’ van de Hervormde Grote Kerk in Papendrecht. 
 
Het gaat niet alleen om voetbal, maar er is ook alle gelegenheid voor de jongeren om lekker te ontspannen en een praatje te maken met andere jongeren uit de wijk. 
 
Voor een goed voetbaltoernooi zijn er veel teams nodig. Schrijf je daarom in! Dat kan eventueel voorafgaand aan het toernooi, tussen 18.15 en 18.45 uur, maar liever vooraf bij Teus Donk (teus.donk@hervormdpapendrecht.nl/ 078-6428770) of Karel van Dalen (missieoost@hotmail,com/ 078-6451102). Je kunt je alleen opgeven maar ook als team (5 personen). Deelname kost niets maar sportiviteit is een must!
Deel dit bericht met je vrienden!