donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Les Chantres: open repetitie

29 augustus 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Les Chantres is een enthousiast interkerkelijk koor uit Papendrecht. Het koor bestaat uit een 80-tal koorleden dat met het eigen combo onder leiding staat van dirigent Hans van Blijderveen.

Het koor brengt in kerkdiensten en concerten door middel van een gevarieerd genre gospel- en praisemuziek het Evangelie ten gehore waarbij swingende en ingetogen nummers elkaar afwisselen .

Bij de start van het seizoen 2012/2013 is er plaats voor nieuwe enthousiaste koorleden in de leeftijd van 18-65 jaar. Om iedereen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het koor, combo en dirigent wordt er op woensdag 29 augustus een open repetitie georganiseerd om 19.30 uur in de Bethelehemkerk, Palmstraat 1 te Papendrecht. We willen vooral mannen oproepen een avondje te komen luisteren of mee te zingen om een idee te krijgen hoe het is om bij een koor te zingen.

Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, is op 29 augustus of op een van de andere repetitieavonden van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken. Les Chantres repeteert wekelijks op woensdagavond in de Bethlehemkerk, Palmstraat 1, Papendrecht van 20.00 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.leschantres.com of check het laatste nieuws op Facebook, Hyves of Twitter (@LesChantres). 

Deel dit bericht met je vrienden!