donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Sport en spelmiddag

29 augustus 2012
Van 12:15 uur tot en met 16:00 uur

De OBS de Leilinde en de Prins Constantijn School, beide in de Molenvliet, zijn samen met Wasko nadere invulling aan het geven aan het begrip Kanjerschool. Wat is een kanjerschool (en kanjerwijk) zult u zich afvragen. Een heel korte beschrijving van de kanjer-gedachte: richt zich op samenwerken, zelfvertrouwen, stoppen met treiteren/pesten, luisteren naar en ook respect voor de meningen van anderen, de kunst van het vragenstellen maar ook voor je mening uit durven komen. En nog veel meer.

De scholen en Wasko zijn ook doende om verdere invulling te geven aan “de brede school”. Met behoud van hun eigen identiteit. En hebben verder de intentie uitgesproken om hun samenwerking ook te richten op het aanbieden van naschoolse activiteiten in de wijk.

Vandaag gaan de scholen, Wasko, Woonkracht 10 en het Wijkplatform samen aandacht besteden aan het begrip kanjerschool en kanjerwijk tijdens een geheel aangeklede sport- en spelmiddag. Dit zal de aftrap zijn van het gedachtegoed van de kanjerschool en de kanjerwijk en uiteraard een voortdurend vervolg krijgen op de scholen en in alle onderlinge contacten binnen de wijk.

Voor meer informatie zie de website.

Deel dit bericht met je vrienden!