donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Startviering 2012

30 augustus 2012
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

De vakantie is voorbij, de scholen openen elke dag hun deuren weer , de dagelijkse routine is begonnen en alles lijkt dan weer gewoon zijn gangetje te gaan.

Toch is het ook bijzonder dat alles weer “gewoon” wordt , je naar school kunt gaan, vrienden, vriendinnen, juffen en meesters, leraren, andere ouders en vele anderen weer mag ontmoeten, dat je weer mag leren en werken. Alle reden om dankbaar te zijn en we willen daarom als scholen en kerken samen God danken en Zijn zegen vragen over dit nieuwe schooljaar in een gezamenlijke startviering.

Deze viering zal vandaag plaatsvinden. Voorganger zal zijn ds. Piet van Die en het thema van de viering is “Licht op je weg”, naar psalm 119:105, ”Uw woord is een lamp voor mijn voet”. Ook zal er een koor en een orkest zijn, samengesteld uit leerlingen van de Koningin Beatrixschool o.l.v. dhr. En mevr. Scherf.

Deel dit bericht met je vrienden!