Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugdpraise

Jeugdpraise

07 september 2012
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De Evangelische Gemeente “De Schuilplaats” viert van maandag 3 september t/m zondag 9 september haar 40 jarig bestaan. Die week zal bol staan van verschillende activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vandaag is er de “Jeugdpraise”. Een avond met veel muziek met medewerking van Gilbert Thera, de man van Sharon Kips. Hij zal voor ons zingen en spreken over het onderwerp: “Klaar om te schitteren”. Jongeren zijn van harte welkom! Zaal open vanaf 19:30 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Evangelische Gemeente De Schuilplaats

Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50

615 99 73

www.schuilplaatspapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!