Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

IVN-wandeling

IVN-wandeling

08 september 2012
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag organiseert de NVWA een wandeling "Kruiden, bomen en zoogdieren".
Uw gids: George Ketting, tel. 691 96 47.

De Natuur en Vogelwacht De Alblasserwaard Afdeling IVN nodigt u uit voor een wandeling in de Educatieve Heemtuin. Wij kijken naar de natuur, die juist aan het einde van de zomer zijn leef- en bloeiwijze laat zien.

U krijgt het verhaal hoe de Alblasserwaard is begonnen, ontwikkeld en waarom de Alblasserwaard nog een redelijk ongeschonden gebied is. Als u op een landkaart kijkt ziet u ten noorden van de Krimpenerwaard plassen en droogmakerijen. Als u niet weet hoe dat komt en juist in de Alblasserwaard niet, loop dan met ons mee.

De wandelingen is gratis.  
Zie de website voor meer informatie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Leen den Ouden

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

615 32 80

www.nvwa.eu
Deel dit bericht met je vrienden!