Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Campagne-avond

Campagne-avond

08 september 2012
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De Evangelische Gemeente “De Schuilplaats” viert van maandag 3 september t/m zondag 9 september haar 40 jarig bestaan. Die week zal bol staan van verschillende activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Vandaag is er een bijzondere campagne-avond met als gastspreker evangelist John T.L. Maasbach. Muzikale medewerking van de muziekgroep van “de Schuilplaats” en de “Make A Point” band uit Den Haag. Het thema van de avond zal zijn: “Géén crisis bij God”.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Evangelische Gemeente De Schuilplaats

Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50

615 99 73

www.schuilplaatspapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!