Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Inzameling Rommelmarkt-spullen bij Excelsior

15 september 2012
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Op zaterdag 22 september as. zal bij Excelsior weer de jaarlijkse rommelmarkt / fancy fair worden gehouden, altijd een grootse en gezellige happening. Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de rommelmarkt te koop aan. Bruikbare spullen voor de rommelmarkt kunnen op zaterdag 8 en 15 september van 10.00 tot 12.00 uur bij Excelsior worden afgegeven, op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Op deze locatie zal ook de rommelmarkt worden gehouden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Rembrandtlaan 206

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!