Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht quiz

Papendrecht quiz

27 september 2012
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) in het kader van de dag van de ouderen een gratis Papendrecht quiz.

Tijdens deze gezellige middag werkt men in 6 rondes (allen met 10 meerkeuzevragen) een veelzijdige quiz af waarin alle kanten van Papendrecht op een leuke en ontspannen manier aan bod komen. De gezelligheid staat voorop, maar uiteraard zal de winnaar beloont worden met een leuke prijs! Tussen de rondes door wordt natuurlijk de gelegenheid geboden tot het drinken van een kopje koffie.

Deelname aan de Papendrecht quiz is gratis maar om teleurstellingen te voorkomen horen wij graag van te voren of u komt. U kunt zich opgeven bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum), waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!