Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Expositie Land en Water

Expositie Land en Water

28 september 2012
Van vrijdag 28 september 2012 tot en met vrijdag 28 december 2012
Van 08:00 uur tot en met 17:30 uur

Gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht biedt nu ook expositieruimte aan voor beeldende kunstenaars. Vanaf vrijdag 28 september exposeert Haagse beeldend kunstenaar Gerard Ram met een 15-tal aquarellen en foto’s. Het thema is ‘Land en Water’.

Met een 20-tal foto’s, aquarellen en poëzieregels toont hij de uitgestrektheid van het land. Voortdurend zoekt hij naar locaties met een uitgestrekte horizon. Zijn ultieme plek heeft hij gevonden in dat deel van Nederland dat een eeuwenlange strijd tegen het water voert: Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt hij de inspiratie voor zijn huidige werk, maar ook de indrukwekkende werkzaamheden aan de Zuid-Hollandse kust inspireren hem.

De expositie “Land en Water” is gratis te bezichtigen in de algemene ruimten van Gezondheidscentrum De Zorgmolen. Het centrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Wilt u als beroeps of amateur beeldend kunstenaar ook exposeren in De Zorgmolen, informeer dan via email bij de Kunstcommissie van De Zorgmolen naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

de Kunstcommissie van De Zorgmolen

Gezondheidscentrum De Zorgmolen aan de Poldermolen 2

michele@wilsonmensendieck.nl www.gerardram.eu
Deel dit bericht met je vrienden!