Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechts PROMS-concert

06 oktober 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

Vandaag beleeft Theater De Willem de tweede editie van de Papendrechtse Proms. Centraal staat het orkest van Excelsior Papendrecht, dat in samenwerking met de Culturele Raad afdeling Muziek, in diverse verrassende combinaties speelt met muzikanten en zangers/zangeressen die op één of andere manier aan Papendrecht verbonden zijn.

Een gevarieerde concertavond met een unieke selectie artiesten zoals de band Pub Daddies, Popkoor Papendrecht, violist Nathan Hol, accordeonist Martin Boskamp, hoorniste Jozé Aaftink, trombonist Herman Nass, tromboniste Jolissa Vet en zangeressen Renee Borghuis en Natasja Advokaat. Kaartjes zijn nu reeds te reserveren via email.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Theater De Willem

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!