Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Boeken- en rommelmarkt

Boeken- en rommelmarkt

06 oktober 2012
Van 09:00 uur tot en met 14:00 uur

Vandaag organiseert scouting Van Brederode haar jaarlijkse boeken- en rommelmarkt . Iedereen is welkom om in en rond het clubhuis te snuffelen tussen de spullen van de boeken- en rommelmarkt. Naast de rommelmarkt zijn er ook andere activiteiten zoals de verkoop van eigen appels uit de eigen boomgaard.

Heeft u nog verkoopwaar?
Wellicht heeft u in de schuur of op zolder nog spullen liggen die tijdens de rommelmarkt verkocht kunnen worden. Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 5 oktober is het mogelijk om tussen 19.00 en 20.30 uur spullen voor de verkoop op het clubhuis Batenstein aan de Kamerling Onneslaan 1 (naast de brug naar Dordrecht) af te gegeven. De opbrengst van de rommelmarkt zal gebruikt worden om activiteiten voor de jeugdleden van de scoutinggroep te organiseren.

Informatie over scouting
Tijdens de rommelmarkt is het ook mogelijk om meer informatie te verkrijgen over alle activiteiten van scouting in Papendrecht. In Papendrecht biedt scouting voor kinderen tussen de 5 en 21 jaar elk weekend een plezierige vrije

Voor meer informatie kunt u bellen

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Scouting Van Brederode

Kamerlingh Onneslaan 1

642 92 08

radboud@scoutingpapendrecht.nl www.scoutingpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!