Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Muziekmiddag voor kinderen vanaf 7 jaar

Muziekmiddag voor kinderen vanaf 7 jaar

23 oktober 2012
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Er liggen allerlei muziekinstrumenten klaar bij Muziekvereniging Excelsior en vandaag opent Excelsior haar deuren voor alle kinderen uit de regio, om hen kennis te laten maken met de vele leuke aspecten van muziek en met de instrumenten van het fanfare-orkest in het bijzonder.

Alle kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom en na een gezamenlijke wervelende opening, zal het programma starten: bouw je eigen drumstel van blikken en emmers, kennismaken met de koperen blaasinstrumenten en een les met de populaire boomwhackers. Ook zal er een wedstrijd worden gehouden wie de langste toon kan spelen op een bugel. Aan het eind van de middag (16.30 uur) zal een afsluitend muziekstukje worden gespeeld door alle kinderen tesamen, waarbij ouders en andere belangstellenden van harte welkom zijn.

De workshop zal plaatsvinden in het verenigingsgebouw van Excelsior (ingang schoolpleinzijde). De toegang is gratis, incl. limonade en een snoepje in de pauze. Opgeven via email en is noodzakelijk, met opgave van naam en leeftijd. Er zijn diverse leden van Excelsior aanwezig om de kinderen te begeleiden en om informatie te geven over de vele instrumenten.

Periodiek starten er bij Excelsior gratis AMV-lessen (Algemene Muzikale Vorming) en als vervolg ook blokfluitlessen. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om kosteloos 5 proeflessen op trompet of bugel te volgen. Tijdens de workshop kan alvast ingeschreven worden voor deze muzieklessen. 

Meer informatie over Excelsior is te vinden op de website en te allen tijde op te vragen via email.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Rembrandtlaan 206

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!