Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Cursus Tuin ontwerpen

Cursus Tuin ontwerpen

31 oktober 2012
Van woensdag 31 oktober 2012 tot en met woensdag 28 november 2012
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Tuinen zijn nooit af. Eigenlijk zijn er altijd wel gedeelten die we zouden willen veranderen of aanpassen aan onze behoeften. Een goed plan en enige kennis van zaken besparen ons niet alleen een hoop tijd en teleurstelling, maar ook veel geld.

Tijdens deze cursus van 5 lessen, die georganiseerd wordt door Volksuniversiteit Papendrecht leert u anders naar uw tuin kijken en letten op factoren als ligging ten opzichte van de zon en de omgeving, het gebruik (wel of geen kinderen, wel of geen water), onderhoudsvriendelijkheid, sfeer, stijl enz.

Zaken die verder aan bod komen zijn bijv. budgettering, materialen, verhoudingen groen en tegels, loop- en zichtlijnen, beschutting en beplanting. Tot slot gaat u uiteraard ook praktisch aan de slag met het maken van een ontwerpplan voor uw eigen tuin.

De cursus kost € 100,-. Inschrijven kan via de website onder het hoofdstuk ‘algemene kennis’, of door te bellen naar het secretariaat.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!