Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoeting  Met  Vrouwen

Ontmoeting Met Vrouwen

31 oktober 2012
Van 09:00 uur tot en met 11:15 uur

Vandaag vindt weer een Ontmoeting Met Vrouwen plaats, een ochtend waarop dames zich welkom mogen weten, zich heerlijk mogen ontspannen door gewoon lekker aanwezig te zijn, te genieten van hetgeen te horen en te zien valt of juist  door actief mee te praten. Deze ochtenden worden aangeboden voor elke vrouw die graag in contact komt met andere dames, om met elkaar in gesprek te komen, ongeacht of men zelf al dan niet kerkelijk is. De organisators bezoeken allemaal verschillende kerken, een mooi initiatief om kerkmuren te doorbreken.

De ochtend vindt  plaats in gebouw de Ark, waar men verwelkomd wordt met een heerlijk kopje koffie of thee. Daarbij wordt ook “home made” koek aangeboden, en krijgt elke gast een leuk presentje mee naar huis.

Boekhandel Sjaloom zal aanwezig zijn met een boekentafel, waarop niet alleen boeken te vinden zijn die te maken hebben met het thema van deze ochtend, namelijk: “Gratis, maar niet goedkoop”. Ook zullen er leuke betaalbare kinderboeken worden gepresenteerd.
De cryptische omschrijving “Gratis, maar niet goedkoop” zal tijdens een toespraak nader worden verklaard door Ina Florusse, waarna er alle tijd is om hierover gezellig met elkaar in gesprek te gaan.
Dit kan overigens ook op een aantal nog nader te bepalen data. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via onderstaand telefoonnummer.
Een mooie manier om mensen te leren kennen, om te ontdekken waar christenen nu eigenlijk voor staan, of om met elkaar tot een verdieping in het geloofsleven te komen.

Zoals altijd is er oppas voor de kleintjes, die ook een leuk programma krijgen aangeboden, zodat ook moeders met kleine kinderen zich een heerlijk uitje kunnen permitteren.
Verder is er ook een doventolk, en de zaal is rolstoelvriendelijk.
De toegang is gratis, zodat financiën geen belemmering zullen zijn om aanwezig te kunnen zijn.
Voor de gemaakte onkosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Meta van Hemmen

Gebouw De Ark, Rubenstraat 35

641 23 60

Deel dit bericht met je vrienden!