Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtschrijvers

Drechtschrijvers

03 november 2012
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Op 1 november begint Nederland Leest, dé leescampagne van het jaar, in de bibliotheken. Centraal staat het boek ‘De donkere kamer van Damokles’ van W.F. Hermans. De Bibliotheek ZHZO en de bibliotheek A tot Z hebben de handen ineengeslagen en brengen een programma met een Six Word Story-wedstrijd en tal van activiteiten in de vestigingen. Bovendien ontvangen leden van de bibliotheken gratis het boek De donkere kamer van Damokles. Nederland Leest loopt t/m 30 november.

Drechtschrijvers: doet u mee?
Op zaterdag 3 november organiseren de bibliotheken Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht een programma rond het thema “Drechtschrijvers”. Er zijn diverse schrijf- en taalworkshops en schrijversmarkten. In Papendrecht:
 

  • Schrijversmarkt lokale schrijvers:  11.30-12.30 uur
     
  • Workshop Six Word Story in Papendrecht:           10.00-11.00 uur 
    (deelname is gratis, inschrijven mogelijk tot 1 november)
     
  • Optreden vocal group “All special”                        11.00-12.00 uur

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Bibliotheek ZHZO

in de bibliotheek aan de Markt 2

615 00 17

www.bibliotheekzhzo.nl
Deel dit bericht met je vrienden!