zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Live optreden Bingorette

03 november 2012
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

2 november is de feestelijke heropening van Opnieuw & Co Papendrecht – Sliedrecht. Deze winkel is verbouwd en is ruim 200m2 groter geworden. Dit willen we samen met onze klanten vieren en daarom houden we een platen en muziekbeurs van vrijdag 2 tm woensdag 7 november 2012. Er is volop keuze in lp’s, cd’s, muziekinstrumenten enzovoort.

Vandaag is er een live optreden van “Bingorette” een muzikale, humoristische spelshow.
Bovendien is er 20% korting op een productgroep. 
En... gratis koffie, thee limonade.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om dit filiaal groter en aantrekkelijke te maken, het resultaat is zelfs mooier dan we hadden verwacht. De verbouwing hebben we zoveel mogelijk met onze eigen mensen van Bouman GGZ gedaan.

De grotere kringloopwinkel biedt ook extra werkgelegenheid en plekken voor leerlingen van Praktijkschool De Sprong om hier het vak van detailhandel te leren. De afdelingen huisraad, kleding en meubelen zijn groter geworden waardoor er meer keuze is. Er wordt dagelijks aangevuld waardoor het leuk blijft om regelmatig te komen snuffelen.

Voor meer informatie gaat u naar de website of belt u. 

Deel dit bericht met je vrienden!