Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Dienst met Conrad Mbewe

Dienst met Conrad Mbewe

04 november 2012
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Tijdens de dienst spreekt Conrad Mbewe een gastspreker uit Zambia.

Conrad Mbewe wordt ‘de Afrikaanse Spurgeon’ genoemd en is vanaf 1987 voorganger van de Kabwata Baptist Church in Lusaka, Zambia, Afrika. Tot voor kort was hij ook directeur van de Reformed Baptist Preachers College in Zambia. Hij is eindredacteur van het Reformation Zambia tijdschrift en heeft bijdragen geleverd aan diverse boeken. Daarnaast wordt hij ook veel uitgenodigd om te preken in allerlei landen, waaronder ook Engeland en Amerika. We zijn zeer verheugd dat pastor Mbewe bereid is gevonden naar Nederland te komen. Na de Sola-5 conferentie zal hij een tournee maken door ons land.

Meer informatie over Conrad Mbewe is te vinden op: http://www.conradmbewe.com/

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptistengemeente Gemeente

Burg. Keijzerweg 5

info@baptistenpapendrecht.nl www.baptistenpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!