zaterdag 8 augustus 2020

Alles over Papendrecht

Najaarsconcert Asaf

10 november 2012
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag
geeft het Christelijk Gemengd Koor ASAF uit Papendrecht een najaarsconcert. Het koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen en zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Dit alles zal worden begeleid op het orgel door André de Jager en Jolanda den Houter op hobo.

Aan deze avond zal ook medewerking verleend worden door het Christelijk ‘s Grevelduins Mannenkoor “De Lofzang” uit Sprang-Capelle. Het mannenkoor bestaat ruim 20 jaar en telt ongeveer 60 leden. Al 10 jaar geeft dirigent de heer Dick de Jong leiding aan dit enthousiaste koor. De begeleiding op het orgel is in handen van Gerit Kazen.

De deuren zijn geopend om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten zijn te bestellen via e-mail, te koop bij evangelische boekhandel Sjaloom, Veerpromenade 18 of aan de kerk op de avond zelf.

Voor meer informatie zie de website

Deel dit bericht met je vrienden!