zondag 6 december 2020

Alles over Papendrecht

Openbare bijeenkomst CDA

28 november 2012
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De toekomst van mantelzorg in Papendrecht
1 op de 5 mantelzorgers is op dit moment overbelast. Als het aan het nieuwe kabinet ligt, wordt er in de toekomst zelfs nog meer beroep gedaan op mantelzorgers. En dat is pittig. Een groot deel van alle zorgers vindt het werk eigenlijk te veel. De zorg delen of uitbesteden lijkt een voor de hand liggende optie, maar gebeurt in de praktijk weinig. ''Je wordt mantelzorger omdat je van iemand houdt”. Het voelt als een nederlaag als je dat opgeeft. Als het al gebeurt, dan gaat daar een hele strijd aan vooraf.

Het CDA Papendrecht nodigt u uit mee mee te praten over de toekomst van mantelzorg.

Het eerste half uur zal in het teken staan van enkele huishoudelijke mededelingen. Na de pauze (20:45) beginnen we met een discussie over de mantelzorg. U bent zowel om 20:00 uur als om 20:45 uur van harte welkom. We gaan het deze avond hebben over:  tegen welke problemen kunnen mantelzorgers aanlopen, is de ondersteuning voldoende wat vinden we als CDA hiervan en wat zullen de gevolgen van het regeerakkoord zijn? Ondersteunt de gemeente mantelzorgers wel voldoende en wat zouden ze in de toekomst kunnen doen om dit te verbeteren. Er zal een presentatie worden gehouden en er zal aansluitend een discussie plaats vinden over dit thema. Graag vragen we uw mening in te brengen die onze fractie kan meenemen in haar standpunten.

Info

Organisator:

Adres:

CDA Papendrecht

in het verzorgingstehuis De Stolpe, locatie Markt 24

Deel dit bericht met je vrienden!