dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Open dag Israel consulenten

Open dag Israel consulenten

06 maart 2013
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Woensdag 6 maart  is er een open dag bij de plaatselijke consulent van het 'Israel Producten Centrum' in de Gerard Dousingel 43.

Deze week zijn er door het hele land bij ca. 200 consulenten van het “Israël Producten Centrum” uit Nijkerk “open dagen”. Dan zijn belangstellenden welkom om de producten die de consulent aanbiedt, te bewonderen en te kopen. De consulenten zijn allemaal vrijwilligers die graag Israël willen steunen in woord en daad, vanuit hun geloof in de Bijbel. 

De producten welke aangeboden worden zijn allemaal in Israël geproduceerd. Daarmee worden, veelal kleine, bedrijven ondersteund. Er is een enorme verscheidenheid aan producten, zoals: Bio-thee, -jam en -saus, avocado-olie, verzorgende producten, sieraden, kandelaren, handdoeken, kruiden, kaarsen en nog veel meer.

De consulent uit uw woonplaats of omgeving, Mevr. Unger aan de Gerard Dousingel vindt het erg fijn om u te begroeten. Met de nieuwe catalogus in de hand wil ze u graag alles laten zien. Wanneer er iets niet in huis is, wordt ervoor gezorgd dat u het snel thuisbezorgd krijgt. Uiteraard bent u altijd welkom bij deze adressen als u even belt.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Mevr. Unger

Gerard Dousingel 43

078-6425533

Deel dit bericht met je vrienden!