dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Cursus Spaanse keuken

Cursus Spaanse keuken

08 maart 2013
Van 18:30 uur tot en met 22:00 uur

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Spanje is ongetwijfeld de keuken; één van de beste ter wereld, vanwege de kwaliteit en variatie in gebruikte producten, zoals goede olijfolie, vlees, vis en groente. 

Eten is in Spanje één van de plezierigste dagelijkse rituelen. De rijk gevarieerde gastronomie, tezamen met het plezier van de Spanjaard in ‘de cultuur van bord en tafelkleed’ kan men ervaren in een cursus van 3 lessen bij Volksuniversiteit Papendrecht.
 
Onder leiding van Cati Gomez leert men –behalve Spaanse voorgerechtjes en toetjes- authentieke Spaanse gerechten zoals paella, pollo al ajillo en pisto bereiden. En vanzelfsprekend wordt er daarna aan tafel gegaan om met zijn allen gezellig te eten
 
De cursus wordt gegeven op de vrijdagavonden 8 en 22 maart én 5 april van 18.30-22.00 uur. De kosten bedragen € 125,-, inclusief de ingrediënten voor 3 lessen. Voor inschrijving kan men terecht op onze website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Papendrecht

Vondellaan 158

615 47 64

info@vupapendrecht.nl www.vupapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!