dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Mini Fair Landwinkel

Mini Fair Landwinkel

09 maart 2013
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is er vanaf 10.00 uur van alles te doen bij de Landwinkel. Op 'De Hooizolder' kunt u groene smoothies proeven, kijken hoe ze gemaakt worden en kunnen de lekkerste recepten worden uitgewisseld. 

Corry verkoopt kleine snuisterijen voor in en om het huis. Voor kleine prijsjes kunt u heel wat leuks kopen. Tevens zal Corry de workshops die ze bij ons gaat geven toelichten. U kunt ook de werkstukken zien die dan gemaakt gaan worden.  Er zijn bij de bar lekkere koeken e.d. te koop en natuurlijk koffie, thee, sap en warme chocolademelk.
 
Paardenmelkerij de Griendheuvel zal een uitleg komen geven over de paardenmelk en de paardenmelkcosmetica. Dus proeven en smeren maar!
 
Bouwbedrijf Jovibouw gaat kleine en grote meubelen voor huis en tuin verkopen. En natuurlijk kunt u hen voor allerlei klussen advies vragen.
Deel dit bericht met je vrienden!