dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Actieve en interactieve ontmoetingsavond met de politiek

Actieve en interactieve ontmoetingsavond met de politiek

12 maart 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

De leden van de gemeenteraad organiseren in de raadzaal van het gemeentehuis een ontmoetingsavond met de politiek; een interactieve bijeenkomst tussen inwoners en lokale politici.

Waar wilt u de lokale politiek op aanspreken? Heeft u vragen en/of opmerkingen voor de plaatselijke politici? Dan kan op velerlei terreinen zijn zoals over het parkeerbeleid, toekomstige bezuinigingen, kinderboerderij, sportcentrum, vrijetijdsbesteding, bereikbaarheid, windmolens in de regio, Slobbengors, openbare orde en veiligheid, arbeidsmarkt/sociale zekerheid, leefklimaat, woningmarkt, stad aan het water. U bepaalt op 12 maart wat de onderwerpen zijn en via een twitterwand kunt u direct reageren op de bespreking van de onderwerpen.

De lokale politieke partijen zijn nu ongetwijfeld al bezig met de voorbereidingen voor het maken van hun verkiezingsprogramma’s, met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Dus is het nu een uitgelezen moment om punten voor die programma’s aan te dragen via deze bijeenkomst. 

U bent welkom vanaf 19.00 uur en de bijeenkomst start om 19.30 uur met de opening door burgemeester C.J.M. de Bruin. De Ontmoetingsavond staat onder leiding van Jacobine Geel, presentatrice en tv-persoonlijkheid.

Meer informatie over de ontmoetingsavond via de griffier.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

dhr. A.P.M.A.F. Bergmans (griffier)

het gemeentehuis aan de Markt

f.bergmans@papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!