dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Inloopspreekuur Rivas-wondverpleegkundigen

Inloopspreekuur Rivas-wondverpleegkundigen

14 maart 2013
Van donderdag 14 maart 2013 tot en met maandag 14 april 2014
Van 14:00 uur tot en met 15:00 uur

Rivas Zorggroep heeft haar zorgaanbod in gezondheidsheidscentrum De Zorgmolen uitgebreid met een inloopspreekuur van wondverpleegkundigen. Iedereen kan bij de wondverpleegkundigen terecht voor advies over het verzorgen van een wond. Het inloopspreekuur vindt iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur plaats op de eerste etage van De Zorgmolen aan de Poldermolen 2 in Papendrecht.

Vanwege de toenemende vraag naar advies over wondverzorging zijn de wondverpleegkundigen nu ook te vinden in gezondheidscentrum De Zorgmolen. De patiënten kunnen direct en vrijblijvend binnenlopen bij het spreekuur van de wondverpleegkundigen, al dan niet met een verwijzing van de huisarts.

Uitgebreid advies
De wondverpleegkundigen van Rivas geven advies over het verzorgen en behandelen van allerlei wonden zoals wonden door het vele zitten of liggen, beenwonden en wonden aan de voeten als gevolg van diabetes. ‘Patiënten bezoeken ons voor advies over het schoonmaken en verbinden van hun wond’, vertelt Vera Schuurink, wondverpleegkundige bij Rivas. ‘De wond verandert gedurende de periode, waardoor het materiaal voor het schoonmaken en verbinden aangepast moet worden. Daarom komen de patiënten regelmatig terug of bezoeken wij hen thuis.’

Goede zorg thuis
Naast een persoonlijk advies over wondverzorging kunnen mensen in De Zorgmolen ook terecht bij de thuiszorg. De medewerkers van de thuiszorg van Rivas bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning en zorg, zodat mensen veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. 

Meer informatie
In De Zorgmolen bevinden zich naast een wondverpleegkundige en de thuiszorg ook een diëtist en maatschappelijk werk van Rivas. Iedereen kan hier op afspraak terecht.

Info

Organisator:

Adres:

Rivas

De Zorgmolen

Deel dit bericht met je vrienden!