dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Gratis advies tijdens inloopdag Rivas Leef&-gezondheidwinkel

Gratis advies tijdens inloopdag Rivas Leef&-gezondheidwinkel

22 maart 2013
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

Op vrijdag 22 maart vindt er in de Rivas Leef&-gezondheidwinkel een inloopmiddag plaats. Bezoekers kunnen tijdens deze middag gratis en vrijblijvend advies krijgen van de diëtist van Rivas Zorggroep. 

Gezond en zelfstandig
Gezond en zelfstandig wonen staat bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel centraal. Cliënten vinden daarvoor bij de winkel een uitgebreid assortiment aan zorghulpmiddelen, maar kunnen ook binnenlopen voor advies. Tijdens deze inloopmiddag beantwoordt de diëtist op locatie vragen van bezoekers. ‘Ze kunnen bijvoorbeeld meer te weten komen over afvallen met behulp van het proteïnedieet’, vertelt Monique Wichers, diëtist van Rivas. ‘Dat is een programma waarbij mensen onder begeleiding en advies van een leefstijlcoach snel en verantwoord afvallen. Maar ook andere vragen over een gezonde leefstijl kunnen we beantwoorden. Ook als het gaat om een gezonde leefstijl bij kinderen.’

Gratis bio-impedantiemeting
Naast een persoonlijk advies kunnen bezoekers een bio-impedantiemeting uit laten voeren. ‘Deze meting geeft inzicht in de lichaamssamenstelling: de verhouding vet, vetvrije massa (spieren, botten, huid), vocht en spiermassa’, vervolgt Monique. ‘Normaal kost deze meting 17,50, maar tijdens de inloopdagen is deze gratis. Er is per dag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De inloopmiddag bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel vindt plaats op van 15.00 tot 17.00 uur.
 

Info

Organisator:

Adres:

Rivas

De Markt aan de Markt 24

Deel dit bericht met je vrienden!