Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Thomasviering in de Morgenster

Thomasviering in de Morgenster

07 april 2013
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Zondag 7 april is er in de Morgensterkerk een interreligieuze Thomasviering. Dit is een laagdrempelige bijeenkomst waarin bezoekers gebedsonderwerpen kunnen aandragen, een kaarsje kunnen aansteken en over stellingen kunnen debatteren. Ook kan er gemediteerd worden bij een schilderij, of creatief bezig zijn.

Tijdens een cursus 'Bijbel en Koran lezen' wordt ontdekt dat er bij Christenen en Moslims nogal wat verschil zit in hun ervaringen met Engelen. Bij Moslims horen Engelen bij de dagelijkse realitiet, en bij veel Christenen is dat niet (meer) zo.

Docent wereldmuziek aan de Hogeschool Rotterdam Nahim Avci levert een muzikale bijdrage.

Een van de voorgangers in deze viering is geestelijk verzorger Imam Ahmad Reza

Info

Organisator:

Adres:

Morgensterkerk

Muilwijckstraat 1

Deel dit bericht met je vrienden!