Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

'Ontmoeting Met Vrouwen' met Marja Verschoor-Meijers

'Ontmoeting Met Vrouwen' met Marja Verschoor-Meijers

10 april 2013
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

In het gebouw De Ark in Papendrecht vindt woensdag 10 april vindt weer een 'Ontmoeting Met Vrouwen' plaats. Het thema van deze Ontmoeting is 'Als je maar gelukkig bent'. Marja Verschoor-Meijers, schrijfster van diverse boeken, zal over dit thema spreken.

Waar komt de passie van Marja vandaan om te spreken? "Ik vind het leuk om vanuit mijn eigen ervaringen op geloofsgebied ingewikkelde zaken eenvoudig uit te leggen."
 
Marja heeft al diverse boeken op haar naam staan, veel Engelstalig. Binnenkort ook Duits en Italiaans. Marja's verwachting voor deze morgen:"Ik hoop (en vertrouw erop) een bemoedigende boodschap te kunnen delen met alle vrouwen die de moeite nemen daar naar toe te komen".
 
Naast de lezing zullen er ook wat standjes staan met leuke cadeautjes uit Papendrecht en Israël en prachtige zelfgemaakte kaarten. Ook alle moeders met kleine kinderen kunnen een ontspannen ochtendje tegemoet gaan, er is kinderoppas. Ook is de zaal rolstoelvriendelijk.
 

Info

Organisator:

Adres:

De Ark

Rubensstraat

Deel dit bericht met je vrienden!